Klottersanering & Brandsanering i Eskilstuna

Talkoo har mångårig erfarenhet inom klottersanering, fasadtvätt, takrengöring och brandsanering i Eskilstuna med omnejd. Våra kompetenta medarbetare utför arbetet omsorgsfullt utifrån miljöanpassade metoder.

Utvändig sanering & rengöring

  • Klottersanering & högtrycksspolning
  • Fasadtvätt – algborttagning
  • Borttagning av mossa på tak.

Klotterskydd för fastigheter i Eskilstuna

I de flesta fall är det fastighetsägare som blir drabbade. Många väljer därför numera att klotterskydda fastigheten. Ta gärna kontakt med oss för att få reda på mer om hur du som fastighetsägare kan ligga steget före klottrarna.

Brandsanering av brand- & rökskadad fastighet

Vänd dig till Talkoo för brandsanering av brand- och rökskadad fastighet. Vi vet hur bedrövligt det kan kännas att ha ett rökskadat hus eller lägenhet. Det är viktigt att inte fatta förhastade beslut och göra dig av med sådant som faktiskt kan återställas till ursprungligt skick. Vi har kompetensen att se vad som bör slängas och vad som kan räddas!

Det första som sker då saneringsarbetet startar är att lös egendom evakueras alternativt täcks över. Rivning av brandhärden kan då påbörjas och skadat material sorteras och disponeras i återvinningen. Därefter avlägsnas sot genom dammsugning och torkning.

För att få bort brandlukt tvättar och torkar vi rent allt bohag enligt konstens alla regler med speciellt medel avsett för just sot. Därefter ozonbehandlar vi bostaden/lokalen.

Vid återstående kraftig lukt kan vi behöva ta med bohaget och utföra ytterligare behandling i våra lokaler avsett för just detta ändamål. Därmed kan resterande väggar och tak målas med en spärrfärg för att försegla kvarvarande luktpartiklar i byggnadsmaterialen. Hjälper inte denna åtgärd behöver hela bostaden renoveras.

  • Brandsanering av egendom och lösöre
  • Bortforsling och sortering av farligt avfall
  • Magasinering av sanerat lösöre.

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi utför sanering runt om i hela Mälardalen. Däribland Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Du kan också fylla i formuläret och få en offert inom 24h!

Missa inte att vi erbjuder ytterligare tjänster inom Fastighetsservice.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info