En erfaren rörmokare i Eskilstuna

Om du har behov av en rörmokare Eskilstuna, så vill vi vara ditt självklara val. Anlitar du oss, så gör du ett tryggt val. Vi har över 20 års erfarenhet av branschen och hos oss får du hjälp med allt inom rörinstallation, så väl som installationer av vatten och värme och övrig VVS. Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd. Hos oss får du professionella VVS-tjänster inom installation, reparation och service. Vi är ett väletablerat VVS-företag med många kunder. Vi erbjuder även bra priser, bland de bästa på marknaden. Anlitar du oss som din rörmokare, så kan du spara pengar på ett bra sätt.

Vi tar emot både privatpersoner och företag som kunder.

Våra rörmokare motsvarar dina förväntningar

När du ska anlita en rörmokare så ska du definitivt ha höga förväntningar på slutresultatet. Vi är proffs som alltid ser till att leverera det allra bästa resultatet. Vårt självförtroende är stort, då vi är erfarna i branschen, och har många nöjda kunder. Vi brinner för vårt yrke och engagerar oss alltid fullt ut i varje projekt vi tar oss an.

Spara 30% av arbetskostnaden med ROT-avdraget

Som privatperson och ägare av villa, småhus eller bostadsrätt har du rätt till ett skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden vid VVS-installationer, reparationer och underhåll samt arbeten med att bygga om eller till bostaden. Upp till 50 000kr per person och år går spara med ROT-avdraget. Är ni två personer som äger bostaden tillsammans kan ni få upp till 100 000kr i ROT-avdrag per år. ROT-avdraget gäller inte för materialkostnader. Vill du veta mer om detta avdrag så kan du kontakta oss, eller kolla på Skatteverkets hemsida.

Vanliga tjänster som vi utför som rörmokare i Eskilstuna

Vi anlitas ofta för att hjälpa våra kunder med följande:

 • Byte eller reparation av armaturer, blandare med mera i badrum, kök, tvättstuga och andra utrymmen
 • Om- och tillbyggnad av rörsystem samt byte av slitna rördelar
 • Installation av rörledningar, badrumsporslin och armaturer i badrum
 • Installation av rörledningar, armaturer, avlopp i kök
 • Rensning av stopp i avlopp
 • Installation av värmepumpar
 • Installation och renovering av avloppssystem
 • Renovering och uppdatering av värmesystem och pannor
 • Installation och service av varmvattenberedare
 • Felsökning av vatten- och avloppssystem
 • Installation av diskmaskiner, tvättmaskiner och liknande vitvaror

Säker Vatten

Säker Vatteninstallation är något som tillkommit som ett initiativ från VVS-branschen. Detta för att det ska minimera risker så som vattenskador, förgiftning, legionella och brännskador med mera som kan orsakas av felaktiga installationer. Dessa branschregler ägs så väl som att de förvaltas av Säker Vatten AB.

Vi är ett rörmokeri som är auktoriserade av Säker Vatten. För dig innebär det en stor trygghet, eftersom vi alltid utför installationer enligt dessa branschregler. Alla våra rörmokare i Eskilstuna och montörer är även certifierade.

Certifikat och utbildningsbevis

Vi är ett auktoriserat VVS-företag och vi ser hela tiden till att utbilda våra montörer så väl som våra arbetsledare och våra lärlingar i dessa branschregler. När man går en sådan utbildning och blir godkänd samt att man även uppfyller krav på grundutbildning eller att man har en dokumenterad yrkeserfarenhet, samt att man kan visa att man har en anställning på ett auktoriserat företag får en branschlegitimation.

Våra rörmokare är alla yrkesmän och det kan styrkas genom deras certifikat och utbildningsbevis.

Vi hjälper dig när din VVS-skada vänt upp och ner på din vardag

Läckage, dålig lukt och översvämningar kan inte vänta. När värmen, vattnet eller avloppet slutar fungera kan det leda till ett ovälkommet avbrott i vardagen. Vi på Talkoo vet vad som krävs för att ge dig en modern lösning som du kan lita på i många år framöver. Våra rörmokare är effektiva, lyhörda och har varit med om både vanliga och ovanliga problem. Från första besiktning till sista skruv kan du lita på att vi alltid finns tillgängliga för frågor och synpunkter.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Fråga oss för mer info  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept