Trädfällning & Stubbfräsning Eskilstuna

Talkoo erbjuder professionell trädfällning och stubbfräsning i Eskilstuna med omnejd. Vi tar oss an små och stora uppdrag i hela Mälardalen. 

Att fälla träd är ingen enkel uppgift, och för att fälla träd på ett säkert och smidigt sätt det krävs ordentliga redskap och maskiner. Träd kan väga hundratals kilo och faller med en enorm kraft. Om fällning av träd inte genomförs på ett korrekt sätt kan skador på såväl fastigheter som människor och djur bli förödande. Låt därför professionella trädfällare med lång erfarenhet hjälpa dig! Vi fäller allt från små björkar, till medelstora granar och större ekar. Vill ni även få det snygg så kan vi även hjälpa er med stubbfräsning

Professionella trädfällare i Mälardalen

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men våra trädfällare arbetar runt om i hela Mälardalen: Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

Vi är helförsäkrade och anslutna till kollektivavtal

För information, priser och bokning kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se

Se också våra övriga trädgårdstjänster.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer infoFor privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
I Accept