Trädfällning & Stubbfräsning Eskilstuna

Talkoo erbjuder professionell trädfällning och stubbfräsning i Eskilstuna med omnejd. Vi tar oss an små och stora uppdrag i hela Mälardalen. 

Att fälla träd är ingen enkel uppgift, och för att fälla träd på ett säkert och smidigt sätt det krävs ordentliga redskap och maskiner. Träd kan väga hundratals kilo och faller med en enorm kraft. Om fällning av träd inte genomförs på ett korrekt sätt kan skador på såväl fastigheter som människor och djur bli förödande. Låt därför professionella trädfällare med lång erfarenhet hjälpa dig! Vi fäller allt från små björkar, till medelstora granar och större ekar. Vill ni även få det snygg så kan vi även hjälpa er med stubbfräsning

Professionella trädfällare i Mälardalen

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men våra trädfällare arbetar runt om i hela Mälardalen: Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

Vi är helförsäkrade och anslutna till kollektivavtal

För information, priser och bokning kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se

Se också våra övriga trädgårdstjänster.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info



    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
    I Accept