Letar du efter ett snickeri inom Mälardalen och Södermanland? Då har du kommit helt rätt! Vi hjälper våra kunder med bygg, reparationer och diverse hantverksarbete på flertalet olika orter i Sörmland.

 

Våra arbetare har flera års expertis inom bygg, renoveringar och reparationer så vi garanterar dig som kund att alltid bli nöjd.

 

Talkoo utför en mängd olika typer utav snickeri inom Mälardalen och Södermanland till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett team med duktiga hantverkare som är specialiserade på alltifrån målning till kakelsättning och olika varianter av snickerijobb. Skicka oss gärna en förfrågan med exakt vad du behöver hjälp med, så återkommer vi med ett förslag inom 24h.

Med den kunskap vi besitter vill vi skapa en trevligare vardag för våra kunder och underlätta arbetet så gott det går. Genom att anlita en firma med god kunskap om arbetet och tiden det tar, kan ni vara säkra på att allt blir klart efter vad ni behagar. Vi garanterar er högsta service på våra arbetsplatser då vårt mål är att skapa trevliga miljöer åt våra kunder.

Nöjda kunder

Kunderna har alltid stått i centrum sedan Talkoo grundades och anledningen till att vi så snabbt vuxit är att majoriteten av våra kunder alltid rekommenderar oss vidare efter utförda arbeten. När vi får höra omdömet om vad vår nya kunder hört om oss så är det ofta att vi är trevliga, ärliga, noggranna och att vi alltid håller tider och överenskommelser. Detta är vi stolta över och tänker förvalta i alla år framöver. Vi hoppas att du blir nästa nöjda kund som hör av sig till oss om du behöver en snickare.

VARFÖR VÄLJA OSS

Med över 20 års erfarenhet och ett riktigt fokus på kundtillfredsställelse kan du lita på oss för ditt nästa projekt. Vi erbjuder professionell renovering och installationstjänster med ett riktigt fokus på kundtillfredsställelse.

  • Finansiellt ansvar till våra kunder
  • Överlägsen kvalitet och hantverk
  • Kvalitet och värde för de projekt vi levererar
  • Högsta standarder i kostnadskontroll
  • Fokus på kundnöjdhet