Vi sköter allt det praktiska med planering, packning och utförande. Så du kan bara luta dig lugnt tillbaka och låta oss sköta vårt jobb och din flyttning.

 

Vi är ett företag som finns i Eskilstuna, Södermanland. Vi utför allt inom företagsflytt och kontorsflytt. I flytten ingår: EmballeringPackningBortforsling och Montering.

 

Företagsflytt och kontorsflytt löser vi enkelt och smidigt för dig som kund. För att du och ditt företag ska känna dig trygg och säker under genomförandet av företagsflytten så är vi bra försäkrade. Vi på Talkoo försäkrade med trafiktillstånd, ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring samt krishantering genom Trygg-Hansa. Dessutom har vi stor erfarenhet av flyttning inom företag och kontor eftersom vi har varit verksamma inom flytt ända sedan 1999.

I och med du anlitar oss för att genomföra en företagsflytt eller kontorsflytt, garanterar vi att vi kommer ge dig en effektiv, lönsam och trygg upplevelse. Vi följer de normer och föreskrifter som finns inom flyttbranschen, men först och främst är vi seriösa och punktliga!

Vi erbjuder även flyttstäd självklart med.