Budbil Eskilstuna

Talkoo är ett jordnära företag med rötterna i i Eskilstuna och som etablerades år 1999. Med hög kvalitet och punktlighet kan vi transportera stora som små bud.

Vi är ett företag som hjälper er med transport i Mälardalen och i hela Sverige, oavsett om du har 1 brev eller upp till 12 lastpallar så har vi den transport just ni behöver.

Några exempel på de tjänster vi tillhandahåller:
• Snabba leveranser av kuvert, paket och pall
• Dörr till dörr leverans
• Personlig budservice
• Expresstransporter
• Kan hjälpa till att bära in/upp försändelsen
• Garanterad leveranssäkerhet
• Logistiklager efter behov – Kontakta oss för offert

Vi är helförsäkrade och anslutna till kollektivavtal

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer infoFor privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
I Accept