När du ska genomföra tunga lyft är det viktigt att veta vad man gör.

Lyft och flytt av vapenskåp, kassaskåp, pianon & flyglar osv är oftast knepigt pågrund av tyngden och formen. Om det tunga lyftet dessutom ska ske från en lägenhet eller ett kontor med endast trappor eller hiss så blir det oftast stora problem. Det är inte så lätt.

Hur får du till exempel ned en 400 kg flygel från tredje våningen i ett trångt trapphus utan att det skadas eller utan att du själv och dina medhjälpare skadas? Det är inte lätt om man inte besitter den erfarenhet som vi på Talkoo gör. Vi har all nödvändigt utrustning för att kunna utföra lyften på bästa sätt.

Med Eskilstuna som bas så utför vi jobb runt om i Södermanland och Mälardalen.

Skulle det dock förmodan ändå ske en olycka?
Oroa dig inte! Vi är fullt försäkrade när det kommer till skador på objekt, utrymmen och personer.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info