Flytt Arboga med omnejd

Vi underlättar för dig genom att ta hand om hela eller delar av din flytt inom, till eller från Arboga. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an flyttar runt om i hela Mellansverige. I Västmanland genomför vi även regelbundet flyttar i Västerås, Kungsör, Köping och Hallstahammar.  

Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. Du kan också överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Arboga

Få flyttoffert från oss inom 24h

Fyll i formuläret, markera vilka delar du vill ha hjälp med och få en offert inom 24h! Du är också välkommen att kontakta oss på 0589-100 07 eller via info@talkoo.se.

Arboga – mötesplatsen

Arboga har fungerat som mötesplats i många sammanhang. Mest känt är det möte år 1435 som klassas som Sveriges första riksdag, då Engelbrekt valdes till rikshövitsman. I Arboga bor 11 400 invånare av Arboga kommuns totalt 14 087 invånare. Andra tätorter i kommunen är Götlunda och Medåker. 

När du anlitar flytthjälp får du utrymme för annat, och kan passa på att mellanlanda i fina omgivningar. Strosa till exempel längs Arbogaån eller besök den medeltida örtagården Sankta Karins örtagård som du hittar i Ahlöfsparken i centrala Arboga.

Mer om Arboga kommun

Välj en erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Arboga sedan mer än 20 år tillbaka. Våra medarbetare är säkerhetsmedvetna och måna om att ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Strängen 13, 732 31 Arboga
  Tel: 0589-100 07
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept