Flytt Hallstahammar – flyttfirma för trygg flytthjälp

Dags för flytt inom, till eller från Hallstahammar? Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp.Talkoo har erbjudit flytthjälp i Hallstahammar sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Hallstahammar

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an flyttar runt om i hela Mellansverige. I Västmanland genomför vi även regelbundet flyttar i Västerås, Arboga, Kungsör, och Köping

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal. 

Flyttoffert inom 24h

Söker du en flyttfirma i Hallstahammar med branschvana? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!
Du är också välkommen att kontakta oss på 0220-304 05 eller via info@talkoo.se.

Hallstahammar – småstad med brukshistoria

Hallstahammar växte fram under 1900-talet, metallindustrin har varit viktig för hela kommunen vilket syns i kommunvapnets hammare och tre kugghjul. Idag har Hallstahammar en bredare småstadsprofil och här bor 10 787 av kommunens 16 346 invånare. Andra tätorter i kommunen är Kolbäck, Strömsholm och Sörstafors.

Flyttar du till eller från Hallstahammar? Eller ska du flytta inom stan? Oavsett så kan det vara skönt att få avlastning och hinna med lite avkoppling också. Slå dig ned vid Strömsholms kanal och bara andas en stund. 

Mer om Hallstahammars kommun

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Videvägen 1, 734 38 Hallstahammar
  Tel: 0220-304 05
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept