Flytt Enköping med omnejd

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Enköpingmed omnejd. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Låt oss underlätta för dig genom att ta hand om hela eller delar av flytten. Du kan förstås också lämna flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Enköping

Vårt huvudkontor ligger i Eskilstuna men våra filialer ligger i de flesta orter i Mellansverige. . I Uppland genomför vi även regelbundet flyttar i Uppsala.

Välj erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp kring Enköping sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi är anslutna till kollektivavtal via Kommunal. 

Vad vill du få hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!
Du är också välkommen att kontakta oss på 0171-212 10 eller via info@talkoo.se.

Nygamla Enköping 

I den stora stadsbranden år 1799 brann stora delar av den gamla trästaden Enköping. Efter branden byggdes Enköping enligt en rutnätsplan. Av kommunens 45 287 invånare bor 24 493 i själva staden, övriga är fördelade över orter som Örsundsbro, Grillby, Hummelsta, Fjärdhundra, Bredsand, Lillkyrka och Haga.

Unna dig en paus i flyttbestyren. Följ Åpromenaden längs med Enköpingsåns norra sida, och upplev de olika parkmiljöerna som skapats där. Syrenparken, Körsbärsdalen, Valnötslunden och olika idéträdgårdar. Längs vägen stöter du också på spännande skulpturer.

Mer om Enköpings kommun

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Kvartsgatan 4, 749 40 Enköping
  Tel: 0171-212 10
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept