Förråd Eskilstuna

Letar du efter förråd att hyra i Eskilstuna? Kontakta Talkoo för trygg och prisvärd förvaring av dina saker på lång eller kort sikt.

Lokalerna är belägna i Vilsta, endast 5 km från centrala Eskilstuna. Våra förråd är uppvärmda i rumstemperatur för att stänga ute fukt samt kyla. Byggnaden även är larmad med bevakning.

Olika storlekar

Till oss kan både privatpersoner och företag vända sig för förråd- och lagerlösningar. Det innebär att vi måste vara flexibla och tillhandahålla såväl medelstora som stora förvaringsutrymmen.

Våra förråd är 11 respektive 14,4 kvadratmeter.

11 kvm förråd = lägenhet upp till ca 90 kvm.

14,4 kvm förråd = liten villa radhus

Hos oss förvarar du exempelvis:

 • Bohag
 • Möbler
 • Motorcykel
 • Sommar-/vinterdäck
 • etc.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Förrådslokaler

  Address: Skjulstagatan 10
  632 29 Eskilstuna
  Tel: 016-42 24 42
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept