Flytt Katrineholm – flytthjälp från erfaren flyttfirma

Dags för flytt inom, till eller från Katrineholm? Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan och du kan också lämna flyttstädningen åt oss. Vårt huvudkontor ligger i Eskilstuna men våra filialer ligger i de flesta orter i Mellansverige. Flyttstädning Katrineholm

Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal. 

Få flyttoffert inom 24 h 

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! Du är också välkommen att kontakta oss på 0150-100 11 eller via info@talkoo.se.

Järnvägsknuten Katrineholm

1917 blev Katrineholm officiellt stad, efter att ha vuxit fram som järnvägsknut där Västra och Östra stambanorna löper samman. 24 271 av kommunens 34 755 invånare bor i Katrineholm. Andra orter i Katrineholms kommun är Bie, Björkvik, Forssjö, Sköldinge, Strångsjö, Valla, Julita och Äsköping.

Oavsett om du ska flytta till eller från Katrineholm, eller bara inom staden kan vi hjälpa dig med hela eller delar av flytten. Passa på att strosa i någon av de många parker och trädgårdar som stan erbjuder.Talkoo har erbjudit flytthjälp i Katrineholm sedan 1999. I Södermanland genomför vi även regelbundet flyttar i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Eskilstuna, Strängnäs, Åkers styckebruk, Mariefred, Nyköping, Flen och Vingåker.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Adress: Marieborgsgatan 1 B, 641 39 Katrineholm
  Tel: 0150-100 11
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept