Företagsstäd & lokalvård i Eskilstuna med omnejd

Exempel på företagsstäd och lokalvård som vi utför i Eskilstuna med omnejd är städning av affärs- och nöjeslokaler, idrottshallar, lager, garage, kvartersgårdar och liknande gemensamma utrymmen. Dagligen, veckovis eller efter behov; vi ser till att dina lokaler alltid är redo för ny användning. Många storstädar istället någon gång per år, vilket inte är god ekonomi. Korrekt utförd städning ger minskat slitage på både inventarier och inredning.

Beroende på lokalens användningsområde och nyttjande schemalägger vi lokalvården på tider som är lämpliga för dig, oavsett tid på dygnet. För bästa resultat planeras alla uppdrag utifrån dina specifika krav och önskemål.

I lokalvård ingår vanligtvis:

  • Dammsugning
  • Skurning eller moppning
  • Dammtorkning
  • Städning av toaletter
  • Rengöring av bord, stolar, lister, strömbrytare m.m.
  • Tömning av papperskorgar
  • Våt- eller torrrengöring av mattor.

Vid behov används särskilda maskiner för att komplettera den traditionella lokalvården. 

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an företagsstäd och lokalvård runt om i hela Mälardalen: Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

Smidig lokalstädning sedan 1999 

Talkoo har erbjudit lokalstädning i Eskilstuna med omnejd sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta, arbetar utifrån miljöanpassade städmetoder och är måna om att alltid ge gedigen service. 

✔️Erfarenhet ✔️Kvalitet ✔️Service

Vi är helförsäkrade och anslutna till kollektivavtal

Vad behöver din verksamhet hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Vid frågor och funderingar kan du nå oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info