Företagsstäd & lokalvård i Eskilstuna med omnejd

Exempel på företagsstäd och lokalvård som vi utför i Eskilstuna med omnejd är städning av affärs- och nöjeslokaler, idrottshallar, lager, garage, kvartersgårdar och liknande gemensamma utrymmen. Dagligen, veckovis eller efter behov; vi ser till att dina lokaler alltid är redo för ny användning. Många storstädar istället någon gång per år, vilket inte är god ekonomi. Korrekt utförd städning ger minskat slitage på både inventarier och inredning.

Beroende på lokalens användningsområde och nyttjande schemalägger vi lokalvården på tider som är lämpliga för dig, oavsett tid på dygnet. För bästa resultat planeras alla uppdrag utifrån dina specifika krav och önskemål.

I lokalvård ingår vanligtvis:

  • Dammsugning
  • Skurning eller moppning
  • Dammtorkning
  • Städning av toaletter
  • Rengöring av bord, stolar, lister, strömbrytare m.m.
  • Tömning av papperskorgar
  • Våt- eller torrrengöring av mattor.

Vid behov används särskilda maskiner för att komplettera den traditionella lokalvården. 

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an företagsstäd och lokalvård runt om i hela Mälardalen: Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

Smidig lokalstädning sedan 1999 

Talkoo har erbjudit lokalstädning i Eskilstuna med omnejd sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta, arbetar utifrån miljöanpassade städmetoder och är måna om att alltid ge gedigen service. 

✔️Erfarenhet ✔️Kvalitet ✔️Service

Vi är helförsäkrade och anslutna till kollektivavtal

Vad behöver din verksamhet hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Vid frågor och funderingar kan du nå oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info