Flytt Flen med omnejd

Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Få hjälp med flytt i Flen med omnejd.  Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. 

Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. Naturligtvis kan du även överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Flen

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering.

Välj en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp 

Anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Flen sedan mer än 20 år tillbaka. Talkoo står för kompetens, säkerhet och service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal. 

Få flyttoffert inom 24 h 

Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! Du är också välkommen att kontakta oss på 0157-500 50 eller via info@talkoo.se.

Hit och dit i Flen

Flen växte fram kring järnvägsstationen som öppnades år 1862. Idag har Flen 6 659 invånare, och kommunen som helhet 16 585. Andra tätorter i Flens kommun är Hälleforsnäs, Malmköping, Mellösa, Bettna och Sparreholm.

Flyttar du hit eller härifrån? Eller ska du flytta från hit till dit inom Flen? Vad svaret än är så kan det vara skönt att få avlastning och hämta kraft i naturen. I Stenhammar naturreservat kan du gå på mjuka stigar och insupa det mesta som kännetecknar den sörmländska naturen; betesmarker, barrnaturskog, sjöar och ekhagar.

Vi utför också regelbundet flytthjälp i andra sörmländska orter som Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Eskilstuna, Strängnäs, Åkers styckebruk, Mariefred, Nyköping, Katrineholm och Vingåker. Med huvudkontor i Eskilstuna jobbar vi med flyttar runt om i Mellansverige. 

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Adress: Öjavägen 8, 642 93 Flen
  Tel: 0157-500 50
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept