Flytt Köping 

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Köping. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Vårt huvudkontor ligger i Eskilstuna men våra filialer ligger i de flesta orter i Mellansverige.

Flyttstädningen kan du också lämna åt oss. Flyttstädning Köping

Köping med omnejd

Köpin som stad är känd sedan 1349. Att människor har bott länge på platsen visar bland annat det vikingatida båtgravfältet vid Norsa. Numera bor 18 355 personer i Köping, av kommunens totalt 26 214 invånare. Andra orter i kommunen är Kolsva och Munktorp. 

Behöver du ta en paus i flyttbestyren? Ta en tur till Ströbohög, en historisk sevärdhet i vackra omgivningar.

Oavsett om du ska flytta till eller från Köping, bara ett stenkast inom staden eller många mil bort kan vi underlätta för dig genom att ta hand om hela eller delar av flytten. I Västmanland genomför vi även regelbundet flyttar i Västerås, Arboga, Kungsör, och Hallstahammar

Välj en erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

Se till att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Köping sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har kollektivavtal via Kommunal. 

Få flyttoffert inom 24h

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! Du är också välkommen att kontakta oss på 0221-150 30 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Sjötullsvägen 3B, 731 36 Köping
  Tel: 0221-150 30
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept