Häckklippning Eskilstuna

Att ha fylliga och grönskande häckar på tomten skänker lugn! Häckklippning bidrar även med skugga, bättre skydd för insyn men fungerar även som ljuddämpning. Vi utför häckklippning inom Södermanland och Mälardalen.


Det kan vara bra att anlita ett företag som utför häckklippning åt er. Häckar gör sig många gånger mycket bättre än tex. staket, plank och murar, men kräver också bättre och mer kontinuerligt underhåll.
Talkoo har mångårig expertis och kan hjälpa er redan idag. Vi erbjuder klippning, trädbeskärning och trädgårdsskötsel åt stora och små företag och bostadsrättsföreningar i Södermanland. Vi klipper i dagsläget häckar åt bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag. Talkoo erbjuder även mer inom fastighetsskötsel.

Läs om buskar ur ett ekosystemtjänstperspektiv på boverkets sida här. Där kan ni läsa mer om vad häckarna på er tomt gör för miljön och för att förbättra ekosystemet på vår planet. Något som vi människor oftast inte tänker på.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer infoFor privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
I Accept