Häckklippning Eskilstuna

Att ha fylliga och grönskande häckar på tomten skänker lugn! Häckklippning bidrar även med skugga, bättre skydd för insyn men fungerar även som ljuddämpning. Vi utför häckklippning inom Södermanland och Mälardalen.


Det kan vara bra att anlita ett företag som utför häckklippning åt er. Häckar gör sig många gånger mycket bättre än tex. staket, plank och murar, men kräver också bättre och mer kontinuerligt underhåll.
Talkoo har mångårig expertis och kan hjälpa er redan idag. Vi erbjuder klippning, trädbeskärning och trädgårdsskötsel åt privatkunder, stora samt små företag och bostadsrättsföreningar i Södermanland. Vi klipper i dagsläget häckar åt bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag. Talkoo erbjuder även mer inom fastighetsskötsel.

Läs om buskar ur ett ekosystemtjänstperspektiv på boverkets sida här. Där kan ni läsa mer om vad häckarna på er tomt gör för miljön och för att förbättra ekosystemet på vår planet. Något som vi människor oftast inte tänker på.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
    I Accept