Det finns flera olika anledningar till varför man behöver beskära träd. Det kan handla om att få bort skadade grenar, eller att grenar växer åt fel håll men ofta handlar det om att man vill bevara storlek eller formen på trädet. För mindre, unga träd beskär man för uppbyggnad. Då avgör man vilka grenar som ska bygga upp själva trädkronan. Efter uppbyggnad bör man fokusera på underhållsbeskärning då man beskär dels nya såväl som gamla grenar för att trädet ska hållas friskt.

När det gäller fruktträd vill man oftast få ut en bra skörd och då är lösningen att beskära trädet rätt och eventuellt även att hålla nere storleken på trädet. Behöver ni hjälp med trädbeskärning, nyplantering eller trädgårdsarbete? Tveka inte att höra av er till oss!
Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
    I Accept