Vi hjälper dig i dina svåraste dagar, låt oss ta hand om din dödsbostädning.

Som sörjande anhörig kan det vara mentalt jobbigt att gå igenom ett dödsbo. Planering för begravning och hantering av det juridiska blir ofta energi och tidskrävande. Att få hjälp med städning och omhändertagande av bostad, möbler och annat som den avlidne har lämnat efter sig kan underlätta i en svår situation.

Talkoo hjälper dig med tömning, återvinning och bortforsling/flytt samt städning av dödsboet.

För er kännedom gäller tyvärr inte rätten att nyttja Rut-avdrag vid dödsbostädning.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info