Flyttstädning

Talkoo har utfört över 30.000 flyttstädningar. Flyttstädning är något vi älskar och kan. Det kan vara tufft att hinna och orka med. Ofta tar det också längre tid än du föreställt dig. Det är viktigt att tänka på när du lägger upp en tidsplan för flytten och städningen. Gör det betydligt enklare för dig själv och din familj genom att låta oss på Talkoo ta hand om städningen åt dig.

Vår städfirma erbjuder städhjälp i följande orter,-
Uppland: Uppsala, Enköping
Östergötland: Norrköping, Linköping

Behöver du mer hjälp? Missa inte att vi även erbjuder Flytthjälp. Om du väljer oss som helhetsleverantör för din flytt får du ett ännu förmånligare pris.

Smidig flyttstäd sedan 1999 

Talkoo har erbjudit flyttstäd sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta, utbildade. Arbetar utifrån miljöanpassade städmetoder och är måna om att alltid ge gedigen service. 

✔️Erfarenhet

✔️Kvalitet

✔️Service.

Vi är helförsäkrade genom Trygg Hansa och anslutna till kollektivavtal

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
    I Accept