Flyttstädning i Eskilstuna med omnejd

Dags för flyttstädning i Eskilstuna eller trakten omkring? Flyttstädning kan vara tufft att hinna och orka med. Ofta tar det också längre tid än du föreställt dig. Det är viktigt att tänka på när du lägger upp en tidsplan för flytten och städningen. Gör det betydligt enklare för dig själv och din familj genom att låta oss på Talkoo ta hand om städningen åt dig.

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an flyttstädningar runt om i hela Mälardalen. Vi genomför även regelbundet flyttstäd i Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

Behöver du mer hjälp? Missa inte att vi även erbjuder Flytthjälp. Om du väljer oss som helhetsleverantör för din flytt får du ett ännu förmånligare pris.

Smidig flyttstäd sedan 1999 

Talkoo har erbjudit flyttstäd i Eskilstuna sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta, arbetar utifrån miljöanpassade städmetoder och är måna om att alltid ge gedigen service. 

✔️Erfarenhet

✔️Kvalitet

✔️Service.

Vi är helförsäkrade och anslutna till kollektivavtal

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info