Flytt Västerås – trygg flytthjälp med erfaren flyttfirma

Välj att anlita en seriös flyttfirma för en trygg flytt. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Västerås sedan 1999, och hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna, och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Västerås med omnejd. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an flyttar runt om i hela Mellansverige. 

I Västmanland genomför vi även regelbundet flyttar i Arboga, Kungsör, Köping och Hallstahammar

Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Västerås

Flyttoffert omgående

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! Du är också välkommen att kontakta oss på 021-12 50 07 eller via info@talkoo.se.

Genom Transportstyrelsen har Talkoo:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Talkoo flyttfirma har även kollektivavtal via Kommunal. 

Västerås 

Västerås var 2018 Sveriges sjätte största tätort med 122 953 invånare. I Västerås kommun som har 154 049 invånare återfinns också orter som Skultuna, Hökåsen, Irsta, Tillberga, Barkarö, Enhagen-Ekbacken, Dingtuna och Kvicksund.

Oavsett hur stor förändring din flytt innebär kan det vara skönt att ha tid att stanna upp ett tag. Bege dig till Djäkneberget och njut av utsikten över Västerås, med huvudet högt och fötterna på marken där berggrunden är cirka 1 800 miljoner år.

Mer om Västerås stad

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Adress: Fallhammargatan 4, 721 33 Västerås
  Tel: 021-12 50 07
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept