Hemstädning i Eskilstuna med omnejd

Behöver du avlastning med hemstädning i Eskilstuna med omnejd? Räcker tiden inte till? Efter jobb, dagishämtning och handling finns det knappt tid för att umgås. Så varför lägga den lilla tid och energi man har på att städa? Med RUT-avdraget behöver det inte kosta för mycket att anlita en städfirma för hemstädning.

Du bestämmer själv vilka rum i din bostad som ska ingå och vad som ska göras. Du kan här välja att ha städning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. 

Smidig hemstäd sedan 1999 

Talkoo har som städfirma erbjudit hemstäd i Eskilstuna sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta, arbetar utifrån miljöanpassade städmetoder och är måna om att alltid ge gedigen service. Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi erbjuder städning runt om i hela Mälardalen: Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

✔️Erfarenhet

✔️Kvalitet

✔️Service.

Vårt städföretag är helförsäkrat och anslutet till kollektivavtal

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info