Snöröjning Eskilstuna

Snöröjning är något man får räkna med under de kalla vintermånaderna december-februari. Bor man i Södermanland är man ofta förskonad från allt för mycket vinterkyla och snö, men när snön väl kommer gäller det att ha en plan för hur man sköter snöröjningen.

Vi på Talkoo jobbar med snöröjning och snöskottning åt företag, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Alla är välkomna och oftast kan vi uppskatta tidsåtgången väl, så att ni vet vad det kostar varje gång vi kommer och skottar snö hos er. Vi erbjuder även fullskalig fastighetsförvaltning!
Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
    I Accept