Flytt Mariefred – ta hjälp av Talkoo

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Mariefred. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar allt från hela bohag till enstaka möbler. Vår bas finns i Eskilstuna, men vi tar oss an flyttar i hela Mälardalen. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering

Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål, däribland flyttstädningen. Flyttstädning Mariefred

Få trygg flytthjälp genom en erfaren flyttfirma 

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har levererat flytthjälp i Mariefred sedan 1999. Våra kompetenta medarbetare är lika säkerhetsmedvetna som serviceinriktade. Vi har kollektivavtal via Kommunal och genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Småstaden Mariefred & trakten omkring

Det var vid slutet av 1500-talet som Mariefred växte fram intill Gripsholms slott. Här bor idag 6 067 invånare. Mariefred är en del av Strängnäs kommun, i likhet med orterna Åkers styckebruk, Länna, Fogdö, Vansö, Aspö, Tosterö, Härad och Stallarholmen. I hela kommunen finns 36 544 invånare.

Flyttar du in till Mariefred, ut från eller bara inom stan? Oavsett kan du överlåta hela eller delar av jobbet till oss. Under den tid du får över kan du till exempel ströva i Hjorthagen bland dovhjortar och ekträd.

Andra orter i Södermanland där vi regelbundet genomför flyttar är Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Eskilstuna, Strängnäs, Åkers styckebruk, Nyköping, Flen, Katrineholm och Vingåker.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Adress: Blåbärsstigen 5, 647 31 Mariefred
  Tel: 0159-600 65
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept