Elektriker i Eskilstuna med omnejd

Våra elektriker hjälper dig med din el i Eskilstuna med omnejd. Vänd dig till oss när du behöver en elektriker vid köksrenovering, tillbyggnad av hus, centralbyte eller andra elinstallationer.

Allt som rör elektricitet ställer stora krav på den som ansvarar för den, i synnerhet när det rör nyinstallationer. När man bygger nytt eller drar in ny elektricitet i en byggnad är förstås avsikten att denna installation ska hålla för många år framöver. Utan att gå sönder eller orsaka andra problem. Tänk på att bristfälliga och slarvigt genomförda nyinstallationer kan bli dyrköpta historier i slutändan – och rent av livsfarliga.

Säkra elinstallationer i Mälardalen

Talkoo erbjuder elinstallationer av alla slag till både privatpersoner och företag. Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi erbjuder elinstallationer runt om i hela Mälardalen: Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

✔️Erfarna elektriker

✔️Säkra elinstallationer

✔️God service.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
    I Accept