Elektriker i Eskilstuna med omnejd

Våra elektriker hjälper dig med din el i Eskilstuna med omnejd. Vänd dig till oss när du behöver en elektriker vid köksrenovering, tillbyggnad av hus, centralbyte eller andra elinstallationer.

Allt som rör elektricitet ställer stora krav på den som ansvarar för den, i synnerhet när det rör nyinstallationer. När man bygger nytt eller drar in ny elektricitet i en byggnad är förstås avsikten att denna installation ska hålla för många år framöver. Utan att gå sönder eller orsaka andra problem. Tänk på att bristfälliga och slarvigt genomförda nyinstallationer kan bli dyrköpta historier i slutändan – och rent av livsfarliga.

Säkra elinstallationer i Mälardalen

Talkoo erbjuder elinstallationer av alla slag till både privatpersoner och företag. Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi erbjuder elinstallationer runt om i hela Mälardalen: Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

✔️Erfarna elektriker

✔️Säkra elinstallationer

✔️God service.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer infoFor privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
I Accept