Flytt Strängnäs med omnejd

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Strängnäs. Talkoo sköter allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler utifrån behov och önskemål. 

 • Packning & emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning & montering. 

Du kan även lämna flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Strängnäs 

Vi på Talkoo tar oss an flyttar i hela Sverige. I Södermanland genomför vi även regelbundet flyttar i Eskilstuna, Åkers styckebruk, Mariefred, Nyköping, Flen, Katrineholm, Vingåker, Stockholm, Nykvarn och Södertälje

Strängnäs & Strängnäs kommun

Visste du att det var i Strängnäs som Sverige föddes som enad nation? Vi firar Sveriges nationaldag 6 juni till minne av den dag Gustav Vasa valde till kung vid domkyrkan i Strängnäs år 1523. Idag bor 36 544 invånare i kommunen, varav 14 968 i Strängnäs. Runt omkring Strängnäs hittar du tätorter som Mariefred, Åkers styckebruk, Länna, Aspö, Tosterö, Stallarholmen, Härad, Vansö och Fogdö.

Oavsett om du ska flytta till eller från Strängnäs kan du passa på att njuta av omgivningarna medan Talkoo tar hand om flyttlasset. Till exempel den milsvida utsikten från Kungstornet på Långbergets topp. Blicka ut över bygden och se fram emot ett nytt kapitel.

Mer om Strängnäs kommun

Snabb flyttoffert – smidig flytt

Du som önskar dig en smidig flytt får snabbt flyttoffert från oss. Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!

Du är också välkommen att kontakta oss på 0152-220 25 eller via info@talkoo.se.

Seriös flyttfirma för trygg flytthjälp i Strängnäs

Välj att anlita en kvalificerad flyttfirma för trygg flytthjälp. I Strängnäs har Talkoo erbjudit flytthjälp i över 20 år. Våra medarbetare arbetar säkerhetsmedvetet och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Adress: Eldsundsvägen 64, 645 33, Strängnäs
  Tel: 0152-220 25
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept