Flytt Södertälje med omnejd

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Södertälje med omnejd. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Gör det lättare för dig själv genom att låta Talkoo ta hand om hela eller delar av flytten. Du kan också lämna flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Södertälje

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an flyttar runt om i hela Mälardalen. 

I Södermanland genomför vi även regelbundet flyttar i Stockholm, Eskilstuna, Strängnäs, Åkers styckebruk, Nykvarn, Mariefred, Nyköping, Flen, Katrineholm, Vingåker

Välj en erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

När du anlitar en seriös flyttfirma får du trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Södertälje sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal. 

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få flyttoffert inom 24h!

Du är också välkommen att kontakta oss på 08-26 44 44 eller via info@talkoo.se.

Södertälje

Södertälje som stad bildades åtminstone på 1300-talet, men omnämns som plats redan omkring 1070. Idag bor här hela 75 068 av kommunens 98 979 invånare. Andra orter som hör till Södertälje kommun är Järna, Pershagen, Hölö, Mölnbo, Nibble, Ekeby, Sandviken

Tuna, Vattubrinken, Viksäter och Kallfors.

Oavsett om du ska flytta till eller från Södertälje kan du passa på att njuta av omgivningarna medan Talkoo tar hand om flyttlasset. Till exempel utsikten från Torekällberget; blicka ut över stan och se fram emot en ny fas.

Mer om Södertälje kommun

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Lännockvägen 23, 152 42 Södertälje
  Tel: 08-26 44 44
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept