Vid pianoflytt eller flygelflytt så ska man välja rätt för att undvika olyckor.

Vi finns i Eskilstuna, Södermanland men utför arbeten runt om i Mälardalen.

Vi råder dig att alltid undvika pianoflytt & flygelflytt ensam. Har man inte rätt utrustning eller kunnighet så är det ofta det går snett.

Rekommendationer till dig som kund är även att alltid se efter noga med vilket företag ni anlitar. Det finns alldeles för många oseriösa aktörer som inte vet eller har rätt verktyg för att göra jobbet. Därav ska man välja noga.

Därför tycker vi att ni ska välja oss som har rätt kunnighet och rätt utrustning.

Tveka inte på att höra av er till oss för en offert!

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info