Flytt Vingåker med omnejd

Talkoo hanterar din flytt till från eller inom Vingåker effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. Flyttstädningen kan du också lämna åt oss. Flyttstädning Vingåker 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Vårt huvudkontor ligger i Eskilstuna, Södermanland. Vi levererar flytthjälp runt om i hela Mellansverige. 

Få flyttoffert snabbt

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! Du är också välkommen att kontakta oss på 0151-55 00 19 eller via info@talkoo.se.

Sörmländska Vingåker 

Rockar, kappor och byxor. Vingåker som har en historia som ledande inom tung konfektion har idag 4 739 invånare. Övriga av kommunens totalt 9 111 invånare är fördelade över Högsjö, Baggetorp och landsbygden. 

Hemvändare, nyinflyttad, bara i färd att byta bostad inom Vingåker eller på väg härifrån? Strosa i Säfstaholms slottspark medan Talkoo tar hand om flyttlasset.

I Södermanland genomför vi även regelbundet flyttar i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Eskilstuna, Strängnäs, Åkers styckebruk, Mariefred, Nyköping, Flen och Katrineholm.

Välj en erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Vingåker sedan 1999. 

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Adress: Västeråsvägen 34, 632 23, Eskilstuna
  Tel: 016-42 24 42
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept