Målare i Eskilstuna & Mälardalen

Ta hjälp av en skicklig målare. Talkoo står till tjänst med all typ av målning inomhus och utomhus, liksom annan ytbehandling och tapetsering. Vi målar åt privatpersoner, företag, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar i hela Mälardalen och utgår från vårt kontor i Eskilstuna. Med mångårig erfarenhet och stort kunnande tar vi hand om ditt projekt från början till slut. 

Måleri bostadsrättsförening

På Talkoo har vi en stor erfarenhet av alla tänkbara måleriarbeten inom en bostadsrättsförening, inomhus och utomhus. Kontakta oss så hjälper vi er att utveckla ert projekt. Vi kan även bistå långsiktigt med fullständigt underhåll för målerierna i din bostadsrättsförening.

En vaken målerifirma!

Vår målerifirma är helförsäkrad och ansluten till kollektivavtal. Talkoo är ett serviceföretag där kvalitet och servicekänsla står i fokus. Vi prioriterar punktlighet och god kommunikation med våra kunder, och strävar alltid efter bästa resultat. 

Har du ett projekt som kräver särskild omtanke? På Talkoo är vi intresserade av kreativa lösningar och hjälper dig gärna! Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an måleri runt om i hela Mälardalen: Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

Söker du ett måleri med branschvana? Fyll i formuläret och få en Offert inom 24h!

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info