Flytt Åkers styckebruk

Dags för flytt till, från eller inom Åkers styckebruk? Vi hjälper dig med hela eller delar av flytten. Utnyttja kvalificerad och kostnadseffektiv flytt- och städservice. Talkoo hanterar allt inom flytt, inklusive flyttstädning. Flyttstädning Åkers Styckebruk

Med bas i Eskilstuna tar vi oss an privatflytt och bohagsflytt runt om i hela Mälardalen.  I Södermanland jobbar vi ofta i orter som Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred, Nyköping, Flen, Katrineholm, och Vingåker

Få hjälp med de moment du önskar, från packning till emballering, bortforsling, eventuell magasinering, uppackning och montering.  

Åkers styckebruk & trakten omkring

Orten Åkers styckebruk började växa fram under medeltiden kring Åkers kyrka. När styckebruket grundades cirka 1580 av kung Karl IX utvidgades samhället. Numera har Åkers styckebruk 2 891 invånare. 

Åkers styckebruk hör till Strängnäs kommun, i likhet med orterna Fogdö, Vansö, Mariefred, Länna, Aspö, Tosterö, Stallarholmen och Härad. I hela kommunen finns 36 544 invånare.

Stanna, lämna, återvända eller landa för första gången? Oavsett kan du passa på att strosa runt i Åkers styckebruk och njuta av den vackra historiska bruksmiljön, medan vi avlastar dig i flyttbestyren. 

Säker flytthjälp med erfaren flyttfirma 

Välj att anlita en seriös flyttfirma för säker flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Åkers styckebruk sedan 1999. Våra kompetenta medarbetare är säkerhetsmedvetna och alltid måna om att ge gedigen service.

Vi har kollektivavtal via Kommunal och genom Trygg Hansa har vi trafiktillstånd, ansvars- och olycksfallsförsäkring och krishantering. 

Få flyttoffert inom 24 h för flytt i Åkers styckebruk

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få flyttoffert inom 24h! Har du frågor eller funderingar kan du också kontakta oss på 0159-600 65 eller via e-post info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Adress: Bruksallén 10, 647 51 Åkers Styckebruk
  Tel: 0159-600 25
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept