Varför Allergistäd?

Utföra allergistäd är a och o för människor som har svåra syntom, men även andra. Enligt Astma och Allergiförbundet har drygt 30% av Sveriges befolkning allergi, alltså närmare 3 miljoner människor. Cirka 40 procent av alla barn är antingen astmatiker eller allergiker. Undersökningar visar att luften på en stadsgata kan vara renare än luften i ditt vardagsrum.

T.ex. kvalsterallergi ger samma symtom som andra luftvägsallergier. Man upplever nysningar, rinnsnuva och klåda i näsan.

Genom att eliminera allergin, kvalster och det kontaminerade dammet så förebygger vi på Talkoo allergier och sjukdomar. De pyttesmå partiklarna som ögat inte kan se men som ändå finns där andas vi människor in.

Att genomföra ett korrekt allergistäd med kunskapen vi har om hur man städar och om hur rent det egentligen blir när man jobbar på vissa sätt så kan vi göra det bättre för er. Resultatet kommer inte att göra er besviken.

Viktigt vid allergistädning
• Daglig städning av lokaler.
• Inredning, möbler och fria ytor skall vara enkla att städa.
• Klädda möbler ska ha avtagbara och tvättbara överdrag.
• Vid golvvård får inte kemikalier användas.

Missa inte alla våra Städ & Flyttjänster här!

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info