Flytt Kungsör med omnejd

Dags för flytt inom, till eller från Kungsör? Då kan vi underlätta för dig genom att ta hand om hela eller delar av flytten. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Kungsör

Välj en erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Kungsör sedan 1999. Vi har kollektivavtal via Kommunal, och genom Trygg Hansa har vi:

✔️Trafiktillstånd

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! Du är också välkommen att kontakta oss på 0227-107 60 eller via info@talkoo.se.

Kungsör – en ort i två landskap

Kungsör ligger där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör som ligger söder om ån hör till landskapet Södermanland, medan en mindre del norr om Arbogaån tillhör Västmanland. På orten bor 5 898 av kommunens 8 675 invånare. Till övriga orter i kommunen hör Valskog, kyrkbyarna Torpa och Kungs Barkarö.

När du får tid över tack vare flytthjälpen är ett tips att besöka Rundelborg, en stillsam plats med utsikt över Mälaren. Här kan du kliva in i den stenlabyrint som också kallas för Drottning Kristinas ridbana. Talkoos bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an flyttar runt om i hela Mellansverige. I Västmanland genomför vi även regelbundet flyttar i Västerås, Arboga, Köping och Hallstahammar. I Södermanland genomför vi även regelbundet flyttar i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Eskilstuna, Strängnäs, Åkers styckebruk, Mariefred, Nyköping, Flen, Katrineholm och Vingåker.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info



  Lokalt kontor

  Address: Kungsgatan 20, 736 32 Kungsör
  Tel: 0227-107 60
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept