Snickare i Eskilstuna 

Ute efter snickare i Eskilstuna med omnejd? Då har du kommit helt rätt! Med bas i Eskilstuna hjälper vi våra kunder med bygg, reparationer och diverse hantverksarbeten. 

Snickeri & hantverk i Mälardalen

Talkoo utför olika typer av snickeri och hantverk inom Mälardalen och Södermanland till konkurrenskraftiga priser. Vår bas är Eskilstuna men vi står också till tjänst i Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör, Köping och andra orter i området. Vårt team av duktiga hantverkare är specialiserade på allt från målning till kakelsättning och olika varianter av snickeri. Vad behöver du hjälp med? Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi med ett förslag inom 24h.

Med den kunskap vi besitter vill vi skapa en trevligare vardag för våra kunder och underlätta arbetet så gott det går. Genom att anlita en firma med god kunskap om arbetet och tiden det tar, kan ni vara säkra på att allt blir klart enligt plan. Vi garanterar er högsta service på våra arbetsplatser då vårt mål är att skapa trevliga miljöer åt våra kunder.

Erfarna hantverkare från Talkoo

Med över 20 års erfarenhet kan du lita på oss för ditt nästa projekt. Våra hantverkare utför professionell renovering och installationstjänster med ett riktigt fokus på kundnöjdhet.

  • Kvalitetshantverk
  • Resultat med beständigt värde
  • Finansiellt ansvar gentemot våra kunder
  • Högsta standarder i kostnadskontroll
  • Fokus på kundnöjdhet.

Missa inte att vi även erbjuder tjänster inom målning

Hur ser ditt projekt ut? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer infoFor privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
I Accept