Fastighetsservice i Eskilstuna med omnejd

Vi hjälper er med allt inom fastighetsservice och fastighetsskötsel i städer som Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping med omnejd.

Med bas i Eskilstuna sedan 1999 så arbetar vi med fastighetsskötsel runtom i Södermanland och Mälardalen. Nedan ser ni en beskrivning av vilka uppdrag vi huvudsakligen åtar oss och ni kanske är ute efter en välanpassad helhetslösning? Eller är där kanske specifika tjänster som ni är särskilt intresserade utav som vi inte skrivit med? Hos oss är valmöjligheterna många och som resultat kan ni får en skräddarsydd lösning genom oss. Kontakta oss så ger vi er ett förslag för fastighetsskötsel, helt och hållet anpassat efter ert specifika behov.

Tveka inte att ringa oss och få en gratis offert. Vi tar alla kunder seriöst oavsett storlek eller om ni är företag eller privatpersoner.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Klicka på nedanstående flikar:

Häckklippning

Klottersanering & Brandsanering

Målare

Elektriker

Snickare

Golvslipning

Snöröjning

Trädbeskärning

Trädfällning & Stubbfräsning

Trädgårdsskötsel

Ventilation & Isolering

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info    Låt Talkoo hjälpa dig

    Talkoo erbjuder en kvalificerad och kostnadseffektiv flytt- och städservice samt även fastighetsskötsel. Vi ska på ett tillfredsställande sätt tillgodose privatpersoner och företags behov av våra tjänster inom servicesektorn. Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa er.

    Kontakta oss