Flytt Nykvarn med omnejd

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Nykvarnmed omnejd. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Underlätta för dig själv genom att låta oss ta hand om hela eller delar av flytten. Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Nykvarn

I Södermanland genomför vi även regelbundet flyttar i Stockholm, Eskilstuna, Strängnäs, Södertälje, Åkers styckebruk, Mariefred, Nyköping, Flen, Katrineholm, Vingåker. Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an flyttar runt om i hela Mälardalen. 

Välj en erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har fixat flyttar kring Nykvarn sedan 1999. Med kompetenta och säkerhetsmedvetna medarbetare månar vi om att ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal. 

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en flyttoffert inom 24h!
Du är också välkommen att kontakta oss på 08-26 44 44 eller via info@talkoo.se.

Nykvarn

Nykvarn grundades kring det bruk som anlades där på 1500-talet. Idag bor här 7 727 av 11 014 invånare i kommunen, dit också orter som Stensättra och Finkarby hör.

Flyttar du till, från eller inom Nykvarn? Oavsett så kan det vara skönt att få avlastning och hinna med lite avkoppling också i flyttbestyren. Du kan till exempel passa på att ta en fika på Taxinge slott och njuta av utsikten.

Mer om Nykvarns kommun 

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Norra Stationsvägen 24, 155 33 Nykvarn
  Tel: 08-26 44 44
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept