Rivning

Letar du efter en rivningsfirma? På Talkoo har vi hjälpt fastighetsägare, företag och privatkunder med rivning sedan 1999. Vår personal har de erfarenheter och kunskaper som krävs för att inte orsaka onödig materiell och,- eller skada på människor.

Vi river allt från lätta rivningar till demolering av byggnader, vi besitter styrkan och kunskapen att hjälpa dig. Vid selektiv rivning sorteras rivningsmassorna. Rivningsmassor som kan återvinnas sorteras och separeras ut från det farliga avfallet. Detta arbetssätt gynnar både miljön och sänker era kostnader.

När vi utför rivning är nöjda kunder alltid vårt mål. Därför ser vi till att alla våra arbeten är väl utförda och klara på angiven tid. Tack vare vår kompetens och vårt breda kunskapsområde kan vi garantera professionellt utförda rivningsarbeten.

Vårt företag erbjuder rivning i följande orter,-
Uppland: Enköping

Rivning sedan 1999

Vi har varit verksamma i branschen under en lång tid och kan ta oss an rivningsprojekt i
både stora och små format. Med modern teknik och erfaren personal hanterar vi rivning
åt uppdragsgivare i stora delar av mellansverige.

Våra kunder är:

✔️Små och stora företag.

✔️Fastighetsbolag.

✔️Privatkunder.

Vi är helförsäkrade genom Trygg Hansa och anslutna till kollektivavtal

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Du är också välkommen att kontakta oss på 0159-600 65 eller via info@talkoo.se

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info