Fönsterputs i Eskilstuna

Vi utför fönsterputs i privata hem och företagslokaler i Eskilstuna med omnejd. Att putsa fönster är en konst som ger mycket synligt resultat när det utförs på rätt sätt.

  • Putsning av alla fönstrets sidor
  • Avtorkning av fönsterkarmar 
  • Rengöring av persienner (valfri tilläggstjänst)

Tips till dig: Du kan spara in på tvättningen mellan fönsterdelarna genom att se till att fönstren är tätade med dammtätlist som tillåter luftcirkulation.

Fönsterputsning åt företag i Eskilstuna

Rena fönster ger:

  • En bättre och trevligare arbetsmiljö
  • Ljusare butiker och kontor
  • Bättre varuexponering
  • En representativ miljö.

Talkoo har erbjudit fönsterputs i Eskilstuna sedan 1999. Våra kompetenta fönsterputsare arbetar utifrån miljöanpassade metoder och är måna om att alltid ge gedigen service. Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi erbjuder fönsterputs runt om i hela Mälardalen: Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör, Köping

✔️Erfarenhet

✔️Kvalitet

✔️Service.

Vi är helförsäkrade och anslutna till kollektivavtal

Vilka fönster behöver du få putsade? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info