Fönsterputs i Eskilstuna

Vi utför fönsterputs i privata hem och företagslokaler i Eskilstuna med omnejd. Att putsa fönster är en konst som ger mycket synligt resultat när det utförs på rätt sätt.

  • Putsning av alla fönstrets sidor
  • Avtorkning av fönsterkarmar 
  • Rengöring av persienner (valfri tilläggstjänst)

Tips till dig: Du kan spara in på tvättningen mellan fönsterdelarna genom att se till att fönstren är tätade med dammtätlist som tillåter luftcirkulation.

Fönsterputsning åt företag i Eskilstuna

Rena fönster ger:

  • En bättre och trevligare arbetsmiljö
  • Ljusare butiker och kontor
  • Bättre varuexponering
  • En representativ miljö.

Talkoo har erbjudit fönsterputs i Eskilstuna sedan 1999. Våra kompetenta fönsterputsare arbetar utifrån miljöanpassade metoder och är måna om att alltid ge gedigen service. Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi erbjuder fönsterputs runt om i hela Mälardalen: Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör, Köping

✔️Erfarenhet

✔️Kvalitet

✔️Service.

Vi är helförsäkrade och anslutna till kollektivavtal

Vilka fönster behöver du få putsade? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info