Talkoo utför behovsanpassade städtjänster enligt kundens önskemål med bra kundservice och kvalité som ledord.

Städning är något vi på Talkoo kan ! Genom att leverera problemfri service med hög flexibilitet så har vi lyckats bygga upp ett bra samarbete med våra kunder. Våra miljöanpassade städmetoder och materialval tillsammans med vår kompetenta personal levererar alltid högklassigt resultat.

Med Eskilstuna som bas så erbjuder vi våra tjänster runt om i Södermanland och Mälardalen. Vi genomför även regelbundet olika typer av städ tjänster i Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping.

Den maskinella utrustning vi på Talkoo innehar gör oss till rätt val till alla slags jobb från det lilla till totalansvar. Tveka inte att höra av er tills oss för en offert.

Talkoos kunder är både stora och små och innefattar bl.a. privatpersoner, butikskedjor, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, företag, mäklare, bilhallar fabriker mm.

Missa inte att vi även erbjuder tjänster inom både Flytt och Fastighetsservice!

Klicka på nedanstående flikar:

Flyttstädning

Fönsterputsning

Dödsbostädning

Sanering

Visningsstädning

Golvvård

Hemstädning

Allergistädning

Grovstädning

Byggstädning

Industristädning

Kontorsstädning

Lokalstädning

Restaurangstädning

Storstädning

Trappstädning

Övrig städning

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info