Magasinering i Eskilstuna 

Säker magasinering för privatpersoner och företag i Mälardalen på vårt förrådshotell i Eskilstuna. Behöver du förrådsutrymme att förvara möbler eller kartonger tillfälligt eller långvarigt? Inga problem! Vi löser alla era behov i våra lagerlokaler på hela 1 500 kvadratmeter. 

Förråd att hyra i Eskilstuna

Här finns uppvärmda förråd att hyra. Lokalerna i Eskilstuna är larmade via Securitas Bevakningstjänst. 

✔️Uppvärmda förråd

✔️Flexibelt utrymme

✔️Bevakade lokaler.

Det ska kännas tryggt och bra att magasinera sina möbler och ägodelar. Därför utgår vi alltid från hur dina behov ser ut när du kommer till oss.

Kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se för mer information och priser.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
    I Accept