Trädskårdsskötsel i Eskilstuna med omnejd

Vi utför trädgård och grönyteskötsel på både större och mindre ytor hos samfälligheter, bostadsrättsföreningar, företag och kommersiella fastigheter.

En välvårdad trädgård ger en behaglig och trivsam miljö att bo och vistas i. Om du har behov av trädgårdsskötsel eller gräsklippning under sommarsäsongen så står vi mer än gärna till tjänst. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter – klicka här för att komma till vårt offertformulär!

Vi har kunskapen och den tekniska utrustningen som krävs för att hjälpa dig att skapa trivsamma välklippta grönytor, buskar, häckar och prunkande rabatter. Vi beskär träd och buskar efter era speciella behov och skulle något träd behöva fällas helt så utför vi även trädfällningar.

Njut av en välskött trädgård och gör de roliga sysslorna själv. Det tunga och det enformiga arbetet kan du låta oss på Talkoo ta hand om. Hinner ni inte med gräsklippningen så kan vi besöka er med jämna mellanrum för gräsklippning och kan samtidigt plocka ogräs och vattna. Allt efter behov och överenskommelse.

Om det behövs grävas så gör vi det ofta för hand för att bespara grönytor etc, annars använder vi maskiner när det kommer till allt arbete inom trädgårdsskötsel.

Vi sköter givetvis all transport av trädgårdsavfall och utför även trädgårdsanläggning och stensättning.

Kontakta oss så diskuterar vi just era behov och utformar en lösning speciellt till er.

Klicka här om du vill ha en offert inom 24h!

Missa inte att vi även erbjuder andra tjänster inom Fastighetsservice!

Vi är helförsäkrade och anslutna till kollektivavtal

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
    I Accept