Hemstädning i Eskilstuna med omnejd

Behöver du avlastning med hemstädning i Eskilstuna med omnejd? Räcker tiden inte till? Efter jobb, dagishämtning och handling finns det knappt tid för att umgås. Så varför lägga den lilla tid och energi man har på att städa? Med RUT-avdraget behöver det inte kosta för mycket att anlita en städfirma för hemstädning.

Du bestämmer själv vilka rum i din bostad som ska ingå och vad som ska göras. Du kan här välja att ha städning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. 

Smidig hemstäd sedan 1999 

Talkoo har som städfirma erbjudit hemstäd i Eskilstuna sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta, arbetar utifrån miljöanpassade städmetoder och är måna om att alltid ge gedigen service. Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi erbjuder städning runt om i hela Mälardalen: Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

✔️Erfarenhet

✔️Kvalitet

✔️Service.

Vårt städföretag är helförsäkrat och anslutet till kollektivavtal

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info