Företagsflytt & kontorsflytt

Vi utför företagsflytt & kontorsflytt och sköter allt det praktiska med planering, packning och utförande. Så du kan bara luta dig lugnt tillbaka och låta oss sköta företagets flytt.

I flytten ingår:

✔️Emballering

✔️Packning

✔️Bortforsling

✔️Montering.

Självklart kan du också överlåta Flyttstädningen åt oss.

Ta hjälp av en erfaren flyttfirma för att flytta kontoret

När du anlitar oss för att genomföra en en flytt av kontoret eller företaget garanterar vi dig en effektiv och trygg upplevelse. Vi följer de normer och föreskrifter som finns inom flyttbranschen, och är seriösa och punktliga. Talkoo har erbjudit företagsflytt och kontorsflytt sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Vår flyttfirma erbjuder företagsflytt & kontorsflytt i följande orter,-
Uppland: Uppsala, Enköping
Östergötland: Norrköping, Linköping

 

Genom Transportstyrelsen och Trygg Hansa har vi:

✔️Trafiktillstånd

✔️Ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner

✔️Olycksfallsförsäkring

✔️Krishantering.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Söker ditt företag en flyttfirma med branschvana? Fyll i formuläret och få en Offert inom 24h!

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info