Flyttfirma Eskilstuna & Mälardalen

Behöver du hjälp med flytt i Eskilstuna och Mälardalen? Anlita en flyttfirma för en smidig och bekväm upplevelse. Flyttfirman Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

  • Packning 
  • Emballering 
  • Bortforsling 
  • Uppackning
  • Montering. 

Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss: flyttstädning eskilstuna.

Eskilstuna stad & kommun

Åt vilket håll ska flyttlasset gå? Oavsett om du ska flytta till eller från Eskilstuna, bara ett stenkast inom staden eller många mil bort kan vi underlätta för dig genom att ta hand om hela eller delar av flytten. Medan vi gör jobbet kan du strosa genom stadsparken och utmed kanalen där du har fin vy över historiska byggnader i stan.

Eskilstuna som grundlades 1659 kallades ursprungligen Carl Gustafs stad. Här bor 70 729 av kommunens 107 015 invånare. Andra orter i Eskilstuna kommun är Torshälla, Skiftinge, Hällbybrunn, Skogstorp, Ärla, Kjulaås, Hållsta, Kvicksund och Hällberga. 

Vår bas är Eskilstuna, men vi tar oss an flyttar runt om i hela Mälardalen.  

Välj en erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp i Eskilstuna

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Eskilstuna sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Via Kommunal har vi: 

✔️Kollektivavtal.

Snabb flyttoffert – förenklad flytt

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en flyttoffert inom 24h! Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Flytthjälp på flera orter

Vår flyttfirma erbjuder flytthjälp på följande orter:

Södermanland

Eskilstuna, Strängnäs, Åkers styckebruk, Mariefred, Nyköping, Flen, Katrineholm, Vingåker, Stockholm, Nykvarn, Södertälje

Västmanland

Västerås, Arboga, Kungsör, Köping, Hallstahammar

Uppland

Uppsala, Enköping 

Närke

Örebro

Östergötland

Norrköping, Linköping

Småland

Jönköping

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info