Vill ni veta hur mycket er flytt kommer att kosta?

Klicka här för att komma till offertsidan.

Talkoo är en flyttfirma i Eskilstuna och vi erbjuder Flytt och flyttjänster i Eskilstuna, Södermanland, Västmanland, Östergötland, Stockholm, Jönköping, Uppland samt runt om i Mälardalen. Information om de finner ni här nedtill. Vi utför även Städtjänster samt olika typer av Fastighetsservice

Klicka på nedanstående flikar:

Privatflytt & Bohagsflytt

Företagsflytt & Kontorsflytt

Pianoflytt & Flygelflytt

Magasinering

Budbil

Trygga & säkra tunga lyft

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer infoLokalt kontor

Adress: Västeråsvägen 34, 632 23 Eskilstuna
Tel: 016-42 24 42
Email: info@talkoo.se

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
I Accept