Vill ni veta hur mycket er flytt kommer att kosta?

Klicka här för att komma till offertsidan.

Talkoo är en flyttfirma i Eskilstuna och vi erbjuder Flytt och flyttjänster i Eskilstuna, Södermanland, Västmanland, Östergötland, Stockholm, Jönköping, Uppland samt runt om i Mälardalen. Sedan 2012 är vi också en del av flyttfirman Lasses Piano & Bohagsflytt.

Information om de olika flyttjänster vi har finner ni här nedtill. Vi utför även Städtjänster samt olika typer av Fastighetsservice

Klicka på nedanstående flikar:

Privatflytt & Bohagsflytt

Företagsflytt & Kontorsflytt

Pianoflytt & Flygelflytt

Magasinering

Budbil

Trygga & säkra tunga lyft

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
    I Accept