Takmålning Eskilstuna

Att anlita oss för takmålning gör inte bara taket snyggare, utan förlänger takets livslängd avsevärt och du får 10 års garanti. Ofta har man bytt ut taket i onödan. Vi tycker att det är viktigt att se över sitt tak efter spruckna pannor. Då kan det vara en bra ide att fundera över takmålning. Om du har ett tak som du tror är i behov av en ny takmålning så är du välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Anlita riktiga proffs för takmålning

Vi har erfarenheten av takmålning och du kan anlita oss för arbeten runt om i Eskilstuna exempelvis i orter som Torshälla, Kvicksund, Bälgviken och Stora Sundby. Vi utför alltid en god behandling på ert tak och ser till att ni är nöjda med er takmålning. För oss är det viktigt att tillhandahålla ett gott resultat så du känner dig nöjd med oss oavsett om du anlitar oss för takmålning av plåttak eller betongpannor.

ROT-avdrag för måleritjänster

Om du som privatperson anlitar oss för att måla taket på din bostad så kan ROT-avdraget sänka totalkostnaden.

Önskar ni hjälp med takmålning i Eskilstuna?

Vi har även kollektivavtal och ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa

Söker ni ett företag med med branschvana? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Adress: Västeråsvägen 34, 632 23, Eskilstuna
  Tel: 016-42 24 42
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept