Klottersanering & Taktvätt i Eskilstuna

Talkoo har mångårig erfarenhet inom klottersanering, fasadtvätt, takrengöring och taktvätt i Eskilstuna med omnejd. Våra kompetenta medarbetare utför arbetet omsorgsfullt utifrån miljöanpassade metoder.

Utvändig sanering & rengöring

  • Klottersanering & högtrycksspolning
  • Fasadtvätt – algborttagning
  • Borttagning av mossa på tak.

Klotterskydd för fastigheter i Eskilstuna

I de flesta fall är det fastighetsägare som blir drabbade. Många väljer därför numera att klotterskydda fastigheten. Ta gärna kontakt med oss för att få reda på mer om hur du som fastighetsägare kan ligga steget före klottrarna.

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi utför sanering runt om i hela Mälardalen. Däribland Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Du kan också fylla i formuläret och få en offert inom 24h!

Missa inte att vi erbjuder ytterligare tjänster inom Fastighetsservice.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info