Vi utför högtryckspolning i Eskilstuna med spolbil

Ett sämre flöde eller stopp i avloppet beror vanligtvis inte på att fastighetens avloppsrör är utslitna. Allt ifrån fett och olja, till hår eller för mycket papper bidrar till ett avloppsstopp. Det är bäst att själv tänka på vad man stoppar i avloppet men vi hjälper gärna till, både med underhåll och avloppsspolning.

Vi har specialiserat oss på att spola rent avloppssystem i förebyggande syfte eller när problemen uppmärksammats. Med rätt spolkraft i anpassade munstycken och vattenmängder återställer vi rören till den funktion som de byggdes för. Villa eller höghus, spelar ingen roll, de fixar vi!

Vi utför alla typer av spolningar

✔️ Stamspolning

✔️ Rörinspektion med kamera

✔️ Underhållsspolning

✔️ Högtrycksspolning

✔️ Sugbil

Vi hjälper dig snabbt och kostnadseffektivt oavsett om det är stopp i köksvasken, toan eller golvbrunnen.

Spol- & Sugbils Jour

Ibland är det bråttom. Akuta situationer gör att man behöver snabb och kompetent hjälp. När ni ringer oss skickar vi ut en spol- eller sugbil, beroende på vad situationen kräver, allt spolas rent. Såsom vertikala stammar, stickledningar från kök och bad samt huvudledningen ut mot gatan. När allt är renspolat ger vi också tips om hur avloppen ska skötas för att bibehålla sin goda funktion. Hos oss kan man känna sig trygg i vetskapen att översvämningen snart är borta.

Varför ska man spola avloppet?

Vår matkultur har förändrat väldigt mycket de senaste 20 åren. Det friteras mycket mer och mycket av vår mat innehåller väldigt mycket fetter. Med åren täpps dina avloppsrör igen av smuts, hår, fett och saker som kan fastna. När du anlitar en spolbil och högtrycksspolar förebygger du att rören täpps igen och att du råkar ut för avloppsstopp.

Hur ofta behöver man spola avloppet?

Vi rekommenderar att man spolar vart 5-7 år. Om vattnet rinner långsamt eller att man hör hur det gurglar i avloppet så kan det vara läge att spola avloppet.

Vår rekommendation är att de flesta avlopp normalt sett bör rensas genom underhållsspolning vart femte år. I vissa fall kan det krävas underhåll så ofta som vart tredje år beroende på stickledningarnas längd, fall, ålder och de boendes vanor.

Det är även viktigt att själv rensa och hålla rent i duschbrunnen där hår och avlagringar gärna samlas samt rensa vattenlåset vid vasken med jämna mellanrum.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner

✔️Olycksfallsförsäkring

✔️Krishantering.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Söker ni ett företag med med branschvana? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.