Vi utför fasadtvätt i Eskilstuna med högtrycksrengöring

Behöver du hjälp med en effektiv rengöring och fasadtvätt för din fastighet i Eskilstuna till en rimlig kostnad? Då har du kommit helt rätt. På Talkoo har vi bl.a. specialiserat oss på att rengöra och tvätta fasader med högtrycksrengöring på allt från villor och bostadsrättsföreningar till kommersiella fastigheter.

Oberoende av fasad kommer den med tiden att bli både smutsig och tråkig till följd av väderomslag, algpåväxt och avgasföroreningar. Något som inte bara försämrar fastighetens totala intryck utan även kan skada den om man inte vidtar relevanta åtgärder i tid. Låter man tiden gå utan att ta tag i problematiken kan smutsen och algerna tränga sig djupare in för att där orsaka frostskador och förorsaka sprickor i fasaden. Dessa sprickor kan i sin tur sedan medföra både mögelskador och värmeläckage som både försämrar boendekomforten samt ge ekonomiska konsekvenser.

Vi tvättar alla typer av fasader

✔️ Träfasad

✔️ Putsfasad

✔️ Tegelfasad

✔️ Plåtfasad

Vi använder beprövade metoder och ett varsamt arbetssätt. Talkoos fasadtvätt anpassas för varje enskilt objekt. Vi anpassar arbetstryck, temperatur och vattenflöde för att nå maximala resultat av fasadtvätten.
Vi tvättar bort alger smuts, avgaser och föroreningar från er fasad.
Talkoo kan även hjälpa till med att förebygga slitage och skador av väder och vind på fasad och tak. Genom impregnering hålls fasaden torr och det blir då transparent och osynligt.
Man kan då i samband med fasadrengöring även passa på att utföra fönsterputsnings. Vi kan då efterbehandla fönsterna med fönster impregnering medel för extra lång hållbarhet.

Hur ofta bör man göra en fasadtvätt?

En fasadtvätt bör göras ungefär med 5-10 års mellanrum beroende på vart byggnaden befinner sig. Om huset t.ex ligger närmare hårt trafikerade vägar så kan det vara en bra idé att göra en fasadtvätt lite oftare då fasaden slits mer i sådana förhållanden. Det beror också på vilken typ av färg man använder när man målar huset. Om du är tveksam på hur ofta du behöver göra en fasadtvätt så tveka inte att kontakta oss så kan vi hjälpa dig!

Har du problem med illaluktande soprum eller sopstation?
Förutom fasader så utför vi även tvättning av soprum och sopstationer som ofta ger en illaluktande och ofräsch miljö som fastighetsskötaren har svårt att underhålla.
Efter en högtrycksrengöring kan vi även hjälpa dig med att måla och behandla fasad, tak, golv och väggar vid behov.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner

✔️Olycksfallsförsäkring

✔️Krishantering.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Söker ni ett företag med med branschvana? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
    I Accept