Flytt Nyköping med omnejd

Få hjälp med din flytt i Nyköping med omnejd. Talkoo hanterar allt inom privatflytt och bohagsflytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler och kan ta hand om olika moment efter behov och önskemål. Vårt huvudkontor finns i Eskilstuna, och vi tar oss an flyttar runt om i hela Mälardalen.   

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Nyköping

Anrika Nyköping 

På ett mynt från år 1230 finns namnet Nyköping präglat. Men i trakten finns rester av bebyggelse som härstammar ända från 1100-talet. Idag bor här 38 161 av kommunens 56 591 invånare. Övriga återfinns på orter som Arnö, Stigtomta, Svalsta, Bergshammar, Tystberga, Nävekvarn, Vrena och Jönåker.

Bär det av till eller från Nyköping, eller ska du kanske byta bostad inom stan? Få tid och kraft över med hjälp av Talkoo. Passa på att ta en promenad längs Nyköpingsån, njut av de vackra omgivningarna och läs de röda skyltar som berättar om staden som livsplats under flera sekler. 

Fler orter i Södermanland där vi regelbundet utför flyttjänster är Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Eskilstuna, Strängnäs, Åkers styckebruk, Mariefred, Flen, Katrineholm och Vingåker

En erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

När du anlitar en seriös flyttfirma får du trygg flytthjälp. I över 20 år har Talkoo erbjudit flytthjälp i Nyköping och trakten omkring. 

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har kollektivavtal via Kommunal för våra medarbetare som är kompetenta, säkerhetsmedvetna och serviceinriktade.

Vad vill du ha hjälp med? Fyll i formuläret och få offert inom 24h! Du är också välkommen att kontakta oss på 0155-700 70 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Adress: Pontongatan 1, 611 64 Nyköping
  Tel: 0155-700 70
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept