Flytt Stockholm med omnejd

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Stockholm. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Låt oss underlätta för dig genom att ta hand om hela eller delar av flytten. Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Stockholm

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an flyttar runt om i hela Mälardalen. I Södermanland genomför vi även regelbundet flyttar i Eskilstuna, Strängnäs, Södertälje, Nykvarn, Åkers styckebruk, Mariefred, Nyköping, Flen, Katrineholm, Vingåker

Välj en erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

Talkoo har erbjudit flytthjälp i Stockholm sedan 1999. Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal. 

Få en flyttoffert snabbt

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en flyttoffert inom 24h!
Du är också välkommen att kontakta oss på 08-26 44 44 eller via info@talkoo.se.

Stockholm är Europas bästa stad att leva i 

Idag bor 974 073 invånare i Stockholm. Visste du att Stockholm har utsetts till Europas bästa stad att leva i? Brittiska tidskriften The Economist har genomfört en kartläggning av världens städer och presenterat en lista på dels de städer i Europa och världen som är säkrast respektive är bäst att leva i. Stockholm toppar både säkerhetslistan och listan över bästa europeiska städerna att bo i. I världen kommer Sveriges huvudstad på plats fyra över säkraste städer, och på plats tre över de bästa att bo i.

Flyttar du till eller från storstan? Eller ska du flytta inom stan? I vilket fall kan det vara skönt att mitt i flyttbestyr och förändring ta en paus. Ta en skön promenad längs vattnet vid till exempel Söder eller Norr Mälarstrand och beundra vår vackra huvudstad.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Ranhammarsvägen 25, 168 67 Bromma
  Tel: 08-26 44 44
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept